tag:blogger.com,1999:blog-9125692945632472848.post3486718779407088243..comments2023-10-15T10:39:18.406+03:00Comments on Θέματα Διατροφής: H συμβουλή της εβδομάδας: λάδι για τηγάνισμα!ioannahttp://www.blogger.com/profile/08134693488763199452noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9125692945632472848.post-58867088584092585352008-12-09T14:14:00.000+02:002008-12-09T14:14:00.000+02:00Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε ανθεκτικότητα των λαδ...Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε ανθεκτικότητα των λαδιών εννοούμε 2 διαφορετικά πράγματα:<BR/><BR/>1)εμφάνιση<BR/>Το λάδι μετά από κάποιες φορές που θα τηγανιστεί αλλάζει χρώμα, μαυρίζει.Τα σπορέλαια δεν μαυρίζουν τόσο εύκολα όσο το ελαιόλαδο.<BR/>2)ποιότητα<BR/>Καταστροφή των χρήσιμων ουσιών (πχ λιπαρά οξέα, φαινόλες κλπ) και παραγωγή επιβλαβών(υπεροξείδια και ελεύθερες ρίζες).Όσο πιο πολύ ioannahttps://www.blogger.com/profile/08134693488763199452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9125692945632472848.post-27528940198422750412008-12-09T12:21:00.000+02:002008-12-09T12:21:00.000+02:00Όταν λέμε ανθεκτικά τι ακριβώς εννούμε;Όταν λέμε ανθεκτικά τι ακριβώς εννούμε;Yank_ohttps://www.blogger.com/profile/14232324419358386226noreply@blogger.com