ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

Καλώς ήρθες στο ιστολόγιο μου. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις λίγα λόγια για μένα.

Oνομάζομαι  Ιωάννα Παπαγιαννοπούλου και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Έχω κάνει την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Έχω εργαστεί σε γνωστή αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής και αδυνατίσματος, καθώς και ως εισηγήτρια σεμιναρίων με θέμα τη διατροφή για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) Κορινθίας. Από το 2009 διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στην Κόρινθο.

Φροντίζω να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τη διατροφή ώστε να είμαι πάντα ενημερωμένη και να συμβαδίζω με τις εξελίξεις στον τομέα μου.

Ο στόχος μου, ως επιστήμονας υγείας,  είναι να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του κάθε ανθρώπου να φτάσει ένα υγιές σωματικό βάρος για το σωματότυπό του και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.  Αναγνωρίζω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός με τις δικές του ανάγκες, γι΄αυτό παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής του και τις δυνατότητες του.

Πιστεύω στη φυσική διατροφή, με βάση το Μεσογειακό πρότυπο. Επιτυχία για μένα είναι η υιοθέτηση καλύτερων διατροφικών συνηθειών που θα εγγυηθούν τη επίτευξη μόνιμου αποτελέσματος.

Άλλες μου ασχολίες είναι η ποδηλασία, ο εθελοντισμός, καθώς και η συγγραφή άρθρων με θέμα τα τρόφιμα και τη διατροφή.Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να στείλετε μέιλ στη διεύθυνση diatrofi.ip[παπάκι]gmail.com και θα επικοινωνήσω μαζί σας.


website: www.ediatrofi.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Πρόσθετα τροφίμων - αριθμοί Ε

Βιταμίνη C