Αποτελέσματα Ημερίδας Συλλόγου Διαβητικών Κορινθίας

 Δελτίο τύπου από το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Κορινθίας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Παρθενώνος 17  Κόρινθος
Τηλ: 27410 25489 – 6944803864 - 6936190858




Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κορινθίας «ΕΥ ΖΗΝ», στα πλαίσια του προγράμματος για ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών του νομού μας, πραγματοποίησε την ετήσια εκπαιδευτική Ημερίδα την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, με θέμα:

«ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ – Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»

Την Ημερίδα πλαισίωσαν με ομιλίες τους οι Ιατροί:

1.  Νικόλαος Βραχνός Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος με θέμα:Ζώντας με  Σακχαρώδη Διαβήτη και
 
2.    Ιωάννης Ντούπης Παθολόγος με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Παθολογικού Τμήματος &  Διαβητολογικού Ιατρείου Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας με θέμα: Η Σημασίας της Φροντίδας του Ποδιού στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Ημερίδα είχε μεγάλη επιτυχία , αφού το κοινό  άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, μέλη του Συλλόγου, καθώς και πολίτες του νομού μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των ιατρών που ήταν απλές και κατανοητές, και στο τέλος έθεσαν σημαντικά ερωτήματα που τους απασχολούσαν.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συλλόγου μας και το περιοδικό «Γλυκιά Ζωή».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φωτεινή Μπρεζετού ευχαριστεί τους Ιατρούς που παρέστησαν στη ημερίδα και ενημέρωσαν τον κόσμο, την εταιρεία Menarini Diagnostics που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αθανασία Καρούνου για την έμπρακτη συμπαράστασή της καθώς και για τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκε με τα μέλη μας σχετικά με τις διεκδικήσεις και τα δικαιώματα των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη στη χώρα μας.


λέξεις κλειδιά: διαβήτης, διαβητης, διαβητικο ποδι, διαβητικό πόδι, Κόρινθος, Κορινθος, διαβητολόγος, ημερίδα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Προϊόντα-απάτη: πως τα να ξεχωρίσεις

Ακμή και διατροφή