Βούτυρο ή Μαργαρίνη;

Η μαργαρίνη είναι φυτικό προϊόν άρα είναι καλύτερη από το βούτυρο, που είναι ζωικό. Ή μήπως όχι; Παρακολουθείστε το παρακάτω βιντεάκι, που αναλύει με συντομία, τις βασικές διαφορές μεταξύ βούτυρου και μαργαρίνης. τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους.

Επιλέξτε τα ελληνικά απο το μενού των υποτίτλων (το δεύτερο κουτάκι από τα εικονίδια κάτω δεξιά) εάν δεν είναι ήδη επιλεγμένα.






Ερώτηση

1 κουταλάκι βούτυρο (5 γρ) αποδίδει 35 θερμίδες,
1 κουταλάκι μαργαρίνη (5 γρ) αποδίδει 35 θερμίδες
1 κουταλάκι ελαιόλαδο (5 γρ ) αποδίδει 45 θερμίδες

Αφού το ελαιόλαδο έχει περισσότερες θερμίδες, γιατί το  προτιμάμε στις δίαιτες από το βούτυρο ή τη μαργαρίνη;

Αφήστε την απάντηση στα σχόλια.

Σχετικοί σύνδεσμοι
Το κανάλι της AsapScience

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Προϊόντα-απάτη: πως τα να ξεχωρίσεις

Ακμή και διατροφή