Η συμβουλή της εβδομάδας!

Πριν μαγειρέψετε τα κάθε είδους κρέατα να αφαιρείτε το ορατό λίπος (ξίγκι). Ακόμα να αφαιρείτε την πέτσα από τα πουλερικά.

Έτσι μειώνεται το σύνολο των θερμίδων που προσλαμβάνετε.

Παράλληλα αποφεύγετε, σε κάποιο βαθμό, τα κορεσμένα λίπη (κακό λίπος), που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Πρόσθετα τροφίμων - αριθμοί Ε

Πρόσθετα τροφίμων ζωικής προέλευσης