Συνταγές για τη γενιά των 700 ευρώ
Ποιός είπε ότι πρέπει να ξοδέψουμε μία περιουσία για να μαγειρέψουμε στο σπίτι;
Μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής ξεκίνησε. Ποια είναι η διαφορά της από της υπόλοιπες εκπομπές του είδους της; Αυτή η εκπομπή φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το θέμα της διατροφής μέσα σε ένα μικρό προϋπολογισμό. Ο τίτλος της είναι "Συνταγές για τη γενιά των 700 ευρώ".
Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα παρουσιάζονται νόστιμες και εύκολες συνταγές με χαμηλό κόστος υλικών. Χωρίς να θυσιαστεί η ποιότητα. Σίγουρα θα φανεί χρήσιμη όχι μόνο στη γενιά των 700 ευρώ αλλά και σε φοιτητές, άτομα που ζουν μόνα τους κλπ.
Α, ναι, έχει άλλη μία διαφορά από τις άλλες εκπομπές. Δεν προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα από το νέο ιστοχώρο TV χωρίς σύνορα -tvxs.gr.
Μπορείτε να δείτε τα 2 πρώτα βίντεο της εκπομπής εδώ. Οι πρώτες συνταγές είναι κοτόπουλο λεμονάτο στη γάστρα και παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Κάθε εβδομάδα θα προστίθεται μία καινούρια συνταγή.
λέξεις κλειδιά: συνταγές, συνταγή, συνταγες, συνταγη, ακρίβεια τροφίμων, γενιά 700 ευρώ, tvxs.gr, μαγειρική
Μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής ξεκίνησε. Ποια είναι η διαφορά της από της υπόλοιπες εκπομπές του είδους της; Αυτή η εκπομπή φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το θέμα της διατροφής μέσα σε ένα μικρό προϋπολογισμό. Ο τίτλος της είναι "Συνταγές για τη γενιά των 700 ευρώ".
Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα παρουσιάζονται νόστιμες και εύκολες συνταγές με χαμηλό κόστος υλικών. Χωρίς να θυσιαστεί η ποιότητα. Σίγουρα θα φανεί χρήσιμη όχι μόνο στη γενιά των 700 ευρώ αλλά και σε φοιτητές, άτομα που ζουν μόνα τους κλπ.
Α, ναι, έχει άλλη μία διαφορά από τις άλλες εκπομπές. Δεν προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα από το νέο ιστοχώρο TV χωρίς σύνορα -tvxs.gr.
Μπορείτε να δείτε τα 2 πρώτα βίντεο της εκπομπής εδώ. Οι πρώτες συνταγές είναι κοτόπουλο λεμονάτο στη γάστρα και παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Κάθε εβδομάδα θα προστίθεται μία καινούρια συνταγή.
λέξεις κλειδιά: συνταγές, συνταγή, συνταγες, συνταγη, ακρίβεια τροφίμων, γενιά 700 ευρώ, tvxs.gr, μαγειρική
Σχόλια