Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Η συμβουλή της εβδομάδας!

Όταν μαγειρεύετε να χρησιμοποιείτε διάφορα καρυκεύματα. Εκτός από την νοστιμιά προσθέτουν στο φαγητό επιπλέον θρεπτικά συστατικά, κυρίως μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα καρυκεύματα ώστε να καλύψουν όλα τα γευστικά γούστα πχ βασιλικός, δυόσμος, ρίγανη, κανέλλα, κύμινο, δεντρολίβανο, μάραθο, μαϊντανός, σκόρδο, κορίανδρος και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: