Η συμβουλή της εβδομάδας!

Όταν μαγειρεύετε να χρησιμοποιείτε διάφορα καρυκεύματα. Εκτός από την νοστιμιά προσθέτουν στο φαγητό επιπλέον θρεπτικά συστατικά, κυρίως μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα καρυκεύματα ώστε να καλύψουν όλα τα γευστικά γούστα πχ βασιλικός, δυόσμος, ρίγανη, κανέλλα, κύμινο, δεντρολίβανο, μάραθο, μαϊντανός, σκόρδο, κορίανδρος και πολλά άλλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Προϊόντα-απάτη: πως τα να ξεχωρίσεις

Πρόσθετα τροφίμων ζωικής προέλευσης