Η συμβουλή της εβδομάδας!

Η συμβουλή αυτής της εβδομάδας είναι να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο στη μαγειρική αντί κάποιου άλλου λίπους (βουτυρο, μαργαρίνες, ηλιέλαιο). Το ελαιόλαδο δεν έχει λιγότερες θερμίδες από τα άλλα λίπη αλλά υπερέχει σε ποιότητα πχ αντιοξειδωτικές ουσίες, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, αντοχή στη θερμοκρασία κλπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Προϊόντα-απάτη: πως τα να ξεχωρίσεις

Πρόσθετα τροφίμων ζωικής προέλευσης